Gühring ApS

Gühring ApSlogo
Bavnehoj 201 – Vester Nebel
6040 Egtved
info@guehring.dk
Tlf.: 76 31 25 00

Gühring er et veletableret og traditionsrigt firma og er i dag en af verdens førende producenter af præcisions værktøj.

Om Gühring

Gühring ApS er et datterselskab af Gühring KG i Tyskland, og blev grundlagt i 2004 for, at varetage Gührings interesser på det danske marked. Gühring ApS tilbyder Gührings komplette program, leveret direkte fra hovedlageret i Berling. Igennem det tætte samarbejde med Gühring ApS’ svenske søster selskab Gühring SE i Lidköping, kan Gühring ApS tilbyde genopslibning og belægning af skærende værktøjer samt hurtig levering af specialværktøjer i hårdmetal og hss.

Gühring er kendt internationalt for produkter af højeste kvalitet. Når du bestiller et Gühring præcisions værktøj, er du sikret, at grundmaterialet, geometrien og belægningen er perfekt afstemt efter hinanden, hvilket skaber den velkendte knivskarpe præcision. Gührings egen produktion af hårdmetal, maskin- og tilbehørs division, Gührings belægnings teknologi samt de helt unikke forsknings- og udviklingsafdelinger sikrer Gührings teknologiske forspring inden for roterende skæreværktøjer til stadighed opretholdes.

Gühring tilbyder

bohrer_freiGühring tilbyder mere end 25.000 unikke kvalitets bor lige fra mikro præcisionsbor Ø 0.1 til specialbor på Ø180 i hårdmetaller eller hss.

Det perfekte gevind kan opnås med et af Gührings gevindskæringsværktøjer. Gühring tilbyder gevindtrapper, rulletrapper eller gevindfræsere, der kan fræse alt fra standard gevind til specielle gevind som EG gevind og tappe med form E.

Gührings fræsere til formfremstilling, med fuld radius, torisk slibning eller med hjørneradius, af den høje kvalitet, der har sikret Gühring deres ledende plads på det internationale marked, har en næsten uendelig standtid.

Pibeboret har utallige anvendelsesmuligheder og Gühring leverer et eller to-skærs pibebor efter den velkendte høje standard, med op til 3000 mm boredybde.

Gührings PKD/CBN værktøjer inkluderer standardværktøjer, men også komplekse specialløsninger i form af PKD-beskyttede rivaler eller combinaions værktøjer der muliggør forskellige bearbejdninger med kun ét værktøj. Gührings PKD/CBN værktøjer giver kunderne intelligente løsninger til såvel reduktion af værktøjsudvalget som tidsforbruget, særdeles nøjagtige værktøjer for my-nøjagtig præcisions bearbejdning, ekstremt effektive værktøjer for maksimale skæredata og betydeligt reduceret produktionstid og slidfaste værktøjer for maksimal standtid.

Gühring har mange års erfaring inden for luftfart, automotive, almindelig bearbejdning og energiteknologi.

Gühring står klar til, at hjælpe dig med dit næsteprojekt stort som småt, og du er altid velkommen til, at ringe ind og få en uforpligtende snak og et godt tilbud.